De Kernploeg

overroeghetenendrinken

Jaap Jan
Opperboss

Onze rots en motivator, de innovatieve man met frisse blik, leuke ideeën en degene die ons scherp houdt. All the way from Fryslân (ja, echt!) kom je onze opperboss niet vaak tegen op de werkvloer. Wel af en toe op het terras, alleen als de zon schijnt, met een wit wijntje in zijn hand, trots te zijn op dit leuke bedrijf.

marc_overroeghetenendrinken

Marc
Keukenkoning

Onze Marc, onmisbaar in de structuur van de keuken, de man waar je op kan bouwen. Probeer hem niet te fotograferen, want dan kruipt hij in de koeling. De koeling die door zijn toedoen altijd precies goed gevuld is en waar hij de lekkerste dingen mee kan maken!

ivon_overroeghetenendrinken

Ivon
Bosslady

Opgegroeid achter de bar is deze dame zoveel mogelijk op de werkvloer te vinden. Doen wat ze het liefste doet, lekker kletsen en rondrennen, eten keuren, uitzoeken wat gast wenst en structuur aanbrengen in deze gezellige chaos. Soms ook noodzakelijk achter de laptop, maar gauw weer afgeleid als er gasten langskomen!

marina_overroeghetenendrinken

Marina
Leutje leader

Gezelligheidsdier, altijd in voor een praatje, zie je deze wervelwind altijd Roegh door rennen. Vaak met poetsdoek in de hand, maar deze gooit ze gauw weer opzij als ze het de gast naar de zin kan maken. Met haar zorgzaamheid en als rots voor onze lieve oproepkrachten een onmisbare Roeghe dame.

mieke keukenprinses

Mieke
Keukenprinses

Onze laatste aanwinst in de keuken is een vrolijke avonturier, reiziger en positivo! Deze duizendpoot checkt je het liefst in bij de receptie, waarna ze je een kopje koffie brengt om vervolgens je favoriete maaltijd te bereiden. Kom eens een praatje met haar maken als ze in 1 van haar overheerlijke soepen, sauzen of stoofpotjes staat te roeren!

Charon
Lekkerbek

Onze collegiale en kletsgrage collega van de receptie die het niet kan laten om af en toe een biertje te tappen of eten naar je tafel te brengen, al dan niet met een telefoon aan haar oor. Eten waar ze trouwens altijd een mening over heeft, want gezelligheid in combinatie met lekker eten is haar grote passie.

GASTVROUW IVON

NIKS MOET EN ‘ BIJNA’ ALLES MAG

Oprechte interesse voor de gasten. Horeca een aangeboren afwijking zeg ik weleens gekscherend. Het is hard werken, lange dagen en altijd maar dienstbaar zijn voor de gasten. En dat is nou juist nét wat voor mij de drijfveer is geweest om destijds net als mijn vader en moeder te kiezen voor dit gezellige vak. Ik omring me graag met mensen omdat dit ontzettend leerzaam is, en ik altijd in ben voor een goed gesprek. De sociale factor, het mensen naar de zin maken,’ in de watten leggen’ geeft mij een goed gevoel. Roegh is deze laagdrempelige ontmoetingsplek die mij en de gasten samenbrengt. Een hippe, sfeervolle omgeving midden in de natuur waar wij ons samen thuis voelen. Even weg uit de dagelijkse sleur en genieten van (h)eerlijk en puur eten met familie, je geliefde of gewoon gezellig alleen. Bij ons ben je altijd welkom voor een kop koffie of een uitgebreide ‘Roege Moaltied’.  Gaan we elkaar snel ontmoeten?