GOLF & MIDGETGOLF

Roegh eten & drinken is gevestigd naast de 9 holes- golfbaan van golfclub Westerwolde. Een schitterende baan met de NGF B status waar je heerlijk een rondje kunt lopen. Naast dat papa en mama heerlijk kunnen golfen op de baan voor volwassenen is er natuurlijk ook de mogelijkheid om met de hele familie lol te hebben, en wel op de midgetgolfbaan. Na het golfen kun je bij Roegh eten & drinken terecht voor een heerlijke lunch of diner op het terras of in het restaurant.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Ben je lid van een andere golfclub en wil je een weekend golfen in het prachtige Westerwolde? Alles wat je nodig bent voor een gezellig golfweekend is aanwezig. De GreenFee’s zijn voor een hele dag, je kunt dus de hele dag gebruik maken van ons terras, zoveel rondes lopen als je wilt en naderhand overnachten op ons vakantiepark Emslandermeer. Zie Roegh eten & drinken als een gezellige huiskamer waar jullie met vrienden, familie of zakelijke relaties de hele dag welkom zijn!

GROEPEN

Voor een gezellig uitje tijdens een familiedag of verjaardagspartij kunnen wij maatwerk arrangementen maken. Jullie zijn immers de hele dag onze gasten en gasten moeten uiteraard goed verzorgt worden. Een maatwerk arrangement is een lunch en/of diner incl. drankjes afgestemd op jullie wensen. Wil je een gezellige dag boeken en ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Bel ons via tel: 0599- 313072

GOLFLES BOEKEN?!

Boek NU!

PLEZIER MET VRIENDEN, FAMILIE, COLLEGA’S

VOOR IEDEREEN

AVONTUREN BELEVEN MET DE KIDS

DIKKE PRET

MIDGETGOLF

Avonturen beleven en lekker spelen doe je bij Roegh eten & drinken. Op onze adventure golfbaan, welke grenst aan ons prachtige terras, is het genieten geblazen met de hele familie. IJsjes, patat, slush, de pret kan niet op!

OPENINGSTIJDEN

Voor het speelkwartier, de adventure golf en de airtrampoline hanteren wij dezelfde openingstijden als voor ons restaurant.

Volwassenen € 5,-

Kids € 4,-

Kinder Feestje  € 10,- p.p

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief golfstick en golfballen. Het kinderfeestje is te boeken vanaf 5 personen en de ranja, patat met snack en bolletje ijs zijn bij de prijs inbegrepen.

LEERZAAM

LES VAN EEN PRO

GENIETEN

ETEN & GOLFEN

PROFESSIONEEL

B STATUS BAAN

LAAGDREMPELIG

DE MENSEN

Golfen in Westerwolde

Golf is een combinatie van inspanning en ontspanning bij Golfclub Westerwolde. Eerst lekker in beweging en dan de trek stillen met een welverdiende ‘Roege moaltied’ .