GOLF

Roegh eten & drinken is gevestigd naast de 9 holes- golfbaan van golfclub Westerwolde. Een schitterende baan met de NGF B status waar u heerlijk een rondje kunt lopen. U kunt bij ons terecht voor uw Greenfee’s, driving range munten en andere toebehoren.

WIJ HANTEREN ONDERSTAANDE TARIEVEN

De GreenFee’s zijn voor een hele dag, u kunt dus zoveel rondes lopen als u wenst. En tussendoor even binnen lopen voor een hapje of een drankje?, de deuren staan altijd open!

GreenFee   € 35,-

Hospitality chain   € 25,-

GreenFee + koffie & gebak   € 40,-

Voor groepen en partijen kunnen wij maatwerk arrangementen maken. Denk hierbij aan een clinic gevolgd door een lunch of diner. Een vergader arrangement met aansluitend een korte introductie-les, of een volledig verzorgde dag samen met de zakenrelaties.

PLEZIER MET VRIENDEN, FAMILIE, COLLEGA’S

VOOR IEDEREEN

Natuurlijk golfen in Westerwolde

Het zegt het al ‘Natuurlijk’ golfen in Westerwolde. Vanzelfsprekend moet je een keer gegolft hebben bij golfbaan Westerwolde. Een prachtige baan midden in de natuur met 9 holes en de B status van het NGF ( Nederlandse Golf Federatie). Golfen is bij ons een gezellige middag of avond uit. Of je nou beginner, pro golfer, rijk of arm bent, iedereen voelt zich thuis bij de golfclub Westerwolde.

Golfen in Westerwolde

Golf is een combinatie van inspanning en ontspanning bij Golfclub Westerwolde. Eerst lekker in beweging en dan de trek stillen met een welverdiende ‘Roege moaltied’ .

LEERZAAM

LES VAN EEN PRO

GENIETEN

ETEN & GOLFEN

PROFESSIONEEL

B STATUS BAAN

LAAGDREMPELIG

DE MENSEN